Webdesign
E-commerce

DIENSTEN

Ons team weet hoe de digitale vork aan de steel zit. Met webdesign, online marketing en SEO leggen we de essentiële bouwstenen voor jouw onderneming om te groeien.

Webdesign

Webdesign omhelst het visuele aspect van een website, en leunt sterk aan bij grafische vormgeving. Een goed en samenhangend webdesign is belangrijk om klanten vertrouwd te laten voelen met jouw bedrijf. Een herkenbare huisstijl zorgt immers voor een blijvende indruk.

Door middel van designprogramma's zoals Adobe Photoshop en Figma kunnen grafische elementen worden gecreëerd op maat van jouw bedrijfsidentiteit. Met de juiste compressie-tools wordt het visueel materiaal vervolgens onberispelijk weergegeven zonder in te boeten aan laadsnelheid.

E-commerce

Een cool woord, geef toe! Maar wat houdt het precies in? E-commerce is een koepelbegrip voor alles wat te maken heeft met online verkoop. Webshops? Ja, maar nog veel meer dan dat! Denk aan automatische integratie van koerierdiensten (bv. DHL, Bpost), label printing en nog veel meer. Wanneer een online webwinkel is afgesteld met de juiste tools kan de online verkoop een belangrijke bron van inkomsten worden.

E-commerce is een evoluerend proces waar er steeds wordt ingespeeld op het gedrag van de bezoeker. Welke producten vallen in de smaak? In welke stap van de funnel haken bezoekers af? Welke acties boosten de verkoop? Via de juiste tweaks kunnen 'winning products' maximaal worden geëxploiteerd. Denk aan up-selling en cross-selling, maar ook aan bestseller-collecties, new arrivals, afprijzingen, kortingscodes en seizoensaanbiedingen. Verlaten bezoekers de checkout zonder aankoop? Via slimme e-mails en push-meldingen haal je ze terug. 

UI / UX design

Met UI (User Interface) doelen we op de surf-ervaring die een bezoeker heeft het scrollen op jouw website. We gaan er altijd vanuit dat er een mooie balans moet heersen tussen het informatieve en het visuele aspect. Grafische vormgeving en animatie speelt hierin zeker een cruciale rol. Wanneer bezoekers een plezierige en unieke surf-ervaring beleven, zullen ze geneigd zijn om langer op jouw website te blijven en vaker jouw website te bezoeken. Dat is niet alleen positief voor jouw cijfers, maar ook nog eens voor SEO!

Informatieve content is goed, maar het moet de juiste emotionele triggers activeren. Hoe kunnen we een bepaalde indruk bij de bezoeker oproepen (bv. vertrouwen, professionaliteit, autoriteit)? Hoe kunnen we een leuke 'user flow' ontwikkelen zodat de bezoeker vloeiend naar de pagina van de waarheid wordt geleid? Daar komt User Experience (UX) in het spel. We zetten ons in de schoenen van de consument en stemmen de lay-out, structuur en natuurlijke flow van de website af op het 'expected behavior' van de bezoeker. Zo wordt er ingezet op een vloeiende structuur die de hoogste kans geeft op conversie.

Het bedrijf

Website

We creëren een aantrekkelijke website dat de core values en sterktes van jouw bedrijf prominent naar voren brengt.

- Professionele website
- Info pages over jouw diensten
- Offerte- en contactformulieren
- Google Maps API-integratie
- Nieuws- en blog-pages (CMS)
- Automatische e-mails
- Newsletters
- Back-end platform

De winkel

Webshop

Met een krachtige webshop en diverse call-to-action features worden jouw bezoekers overtuigd  om een aankoop te doen.

- Professionele website
- Krachtige webwinkel
- Shipping integratie-tools
- Label printing
- Kortingscodes
- Automatische e-mails
- Newsletters
- Back-end platform

De interface

UI / UX design

Jouw website is eenvoudig te gebruiken. We creëren een gestroomlijnde surf-ervaring gericht op gebruiksvriendelijkheid.

- Visueel design
- Responsive design
- Interactieve modules
- Call-to-action knoppen
- Goede user flow
- Expected behavior stimuleren


Projecten

Happy clients!

Slager met online store

OS Meatshop | Sint-Truiden

Advocatenkantoor

Dewael - Van Doren | Tongeren

Groothandel met online store

Dercusan Benelux | Echt (NL)

Fotograaf / Videograaf / Filmmaker

SO07 | Riemst

Detailhandel met online store

BLUEYOU | Maastricht (NL)

Groothandel met online store

Julia's Table | Sint-Truiden

Ook interessant voor jou:

© 2023. All Rights Reserved.