SEO
Google-Ranking

DIENSTEN

Ons team weet hoe de digitale vork aan de steel zit. Met webdesign, online marketing en SEO leggen we de essentiële bouwstenen voor jouw onderneming om te groeien.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) refereert naar het verbeteren van jouw website om een hogere positie te bereiken in de zoekmachines.

Jouw Google-ranking is van groot belang. Maar liefst 91% van alle Google-searchers kijkt niet verder dan de eerste pagina. Wanneer jouw ranking niet op punt staat, kan je dus heel wat potentiële klanten mislopen...

Dat probleem tackel je met SEO! Door zowel inhoudelijk als technisch de juiste aanpassingen te maken aan jouw website, zal Google je belonen met een hogere ranking. Dat vertaalt zich naar meer organische website-bezoekers, en dus ook naar een grotere stroom van potentiële klanten!

Er zit wel degelijk een groot verschil tussen SEO en SEA. Daar waar we bij SEA denken aan betaalde advertising, denken we bij SEO aan 'organische' groei. Zonder een euro aan advertentiebudget uit te geven wordt er bij SEO bekeken hoe jouw website zo goed mogelijk tegemoet kan komen aan de eisen van de zoekmachine.

Be advised: Google heeft tijd nodig. Voor de gemiddelde SEO-campagne geldt een minimum van 6 tot 9 maanden om te converteren naar optimale resultaten. Daartegenover wordt het wachten beloond. Met de juiste opvolging groeit jouw website langzaam uit tot een lokale autoriteit die veel organische bezoekers trekt.

SEO is geen exacte wetenschap. De groeisnelheid van jouw ranking hangt samen met de hoeveelheid concurrentie, de locatie en de actieve sector waarin jouw aanbod zich situeert. Niettemin zijn de basisprincipes van SEO universeel, en kan iedere website zijn ranking optimaliseren. Met enerzijds goede SEO content en anderzijds technische SEO-tweaks werk je systematisch naar de hoogste Google-ranking!

Content SEO

Google is intelligent. De website met de meest waardevolle informatie en content voor de surfer wordt door Google beloond met de beste plek in de zoekresultaten. Het is dus vitaal voor SEO om genoeg interessante content te verstrekken aan jouw lezers. Door meer online 'fuzz' op te bouwen gaat Google een hogere autoriteit toekennen aan jouw website.

SEO content maken, hoe gaat dat nu praktisch in zijn werk? Als bottom line geldt dat je zo waardevol mogelijke content genereert in lijn met de zoekwoorden waar je hoog mee wilt scoren. Via informatieve pagina's of blog-posts kan je op een smaakvolle manier informatie voorschotelen dat gelinkt staat aan jouw aanbod. Zo creëer je meer traffic, een hogere autoriteit, meer bezoekers en uiteindelijk meer klanten!

We kunnen zelfs nog een stapje verder gaan. Met enkele moderne SEO-programma's achterhaal je niet alleen jouw eigen positie, maar ook die van concurrerende websites. Hoe behalen zij hun traffic? Welke informatie delen ze mee? Voor welke zoektermen draagt hun website content bij? Door slim om te springen met deze data kan je het niet alleen even goed doen in de rankings, maar net nog een tikkeltje beter!

Technische SEO

Google werkt systematisch. De Google-robot 'kruipt' geregeld over jouw website en beoordeelt vervolgens in welke mate je aan de technische en inhoudelijke eisen voldoet. Bij Just Jerry spreken we duidelijke taal: technische optimalisatie van een website is voor moderne SEO een minimumvereiste! Toch zien we nog vaker dan gewenst dat websites vaak niet in orde zijn met de core basics. Controleer jouw website zeker op het volgende:

- een beveiligde verbinding, weergegeven in de url-balk met een hangslotje en een https-voorvoegsel;
- een snelle laadtijd-score, test 'm hier;
- een mobiel-vriendelijke website, test 'm hier;
- een ingediende sitemap via de Google Search Console;
- relevante titels en meta-informatie per pagina die jouw inhoud helder beschrijven;
- een correct gebruik van headings;
- een goede en overzichtelijke lay-out op je website;
- interactieve 'buttons' en links die intern doorverwijzen naar andere pagina's op je website.

Ten slotte heeft Google veel aandacht voor kwalitatieve 'backlinks' en 'local citations'. Concreet zal de zoekmachine je belonen wanneer andere websites en platforms doorverwijzen naar jouw website. Het is een klus dat aardig wat tijd vergt, maar met de juiste kennis en tijdsinvestering kan het wonderen doen voor jouw SEO.

Driven by numbers!

Analyse / audit

Wij nemen jouw bedrijfswebsite volledig onder de loep. Via een maandelijks rapport leggen we je precies uit hoe we jouw Google-ranking blijven verbeteren.

- Gratis eerste analyse
- Maandelijkse rapportage
- Gedetailleerd en in mensentaal
- Zie jouw SEO visueel groeien

Let's spice it up!

SEO content

Terwijl jij focust op je zaak, houden onze copywriters zich bezig met het schrijven van leuke blog-posts op jouw website. Jouw ranking zal hierdoor aanzienlijk stijgen!

- Content creatie op maat
- Afgestemd op zoekresultaten
- Content die jouw website verrijkt
- Groei uit tot lokale autoriteit

100% Google-proof!

Technische SEO

We doen technische verbeteringen aan jouw website en maken hem 100% Google-proof. Via backlinks en local citations blijven we jouw SEO verder boosten.

- Frequente technische checks
- Backlinks
- Local citations
- Google Mijn Bedrijf

Test jouw SEO

Boek gratis analyse

Wij testen jouw website op SEO, gratis en volledig vrijblijvend!

We zoeken voor je uit welke punten beter kunnen en hoe jouw website naar een hogere ranking kan worden gebracht.

Klinkt goed!

© 2021. All Rights Reserved.