Online marketing

DIENSTEN

Ons team weet hoe de digitale vork aan de steel zit. Met webdesign, online marketing en SEO leggen we de essentiële bouwstenen voor jouw onderneming om te groeien.

SEA

SEA (Search Engine Advertising) is het plaatsen van betaalde advertenties in de zoekmachines (bv. Google). Deze advertenties worden weergegeven als een normaal Google-resultaat, maar dan hoger in het rijtje.

Wanneer er een SEA-campagne wordt opgezet, wordt er vooraf geanticipeerd op wat potentiële klanten zoal intypen in de zoekmachine. Dit wordt ook wel gerefereerd als 'Keywords'. Daarnaast wordt er een duidelijke doelgroep opgebouwd en afgebakend, dat onder meer rekening houdt met de locatie, leeftijd en het geslacht van de potentiële klant.

Google is slim. Jouw zoekmachine-advertenties worden alleen getoond aan mensen die actief op zoek zijn naar een product of dienst dat in lijn ligt met jouw aanbod. Omdat er wordt ingespeeld op het verwachte zoekgedrag, komen jouw advertenties altijd terecht bij een potentiële customer.

Daarnaast - en niet onbelangrijk - werkt Google met een 'pay-per-click' systeem. Indien een surfer besluit om niet door te klikken naar jouw website, betaal je niks. Pas wanneer de interesse zich vertaalt in een effectief website-bezoek, wordt er advertentiebudget verrekend.

SMA

SMA (Social Media Advertising) is, zoals het woord het aangeeft, adverteren op social media (bv. Facebook).

Net zoals bij SEA wordt er vooraf een doelgroep afgebakend, maar dan nog iets gedetailleerder. We houden niet alleen rekening met locatie, leeftijd en geslacht, maar ook nog eens met interesses, hobby's en meer. Via het slimme algoritme komen jouw smaakvolle advertenties terecht bij mensen met een 'like minded interest'.

Bovenal heeft Facebook een grote troef in handen, 'retargeting' genaamd! Door een slimme 'Pixel' te installeren op jouw website, kan het Facebook-algoritme alle website-bezoekers opsporen en onthouden. Daar maken we gretig gebruik van via een gedetailleerde campagne gericht op die specifieke mensen. Zoals het gezegde luidt: "you had their curiosity, but now you have their attention". Simpel gezegd: wij laten bezoekers niet los voordat ze lucratief voor jouw business zijn geweest!

SMM

SMM (Social Media Management) is, zoals het woord het aangeeft, het beheren van jouw social media kanalen.

Je kent het wel: als hardwerkende zelfstandige heb je een handvol dingen aan je hoofd. Het is vaak een zware klus om ook nog eens kostbare tijd te steken in het maken van leuke plaatjes, interactieve posts en coole content. Laat staan om het dan nog eens te gieten in een strak en georganiseerd schema om jouw online fanbase wekelijks up to date te houden.

Daarin springen we graag een handje bij. Met smaakvolle en boeiende content zorgen wij ervoor dat jouw zaak de hele week door online in de kijker komt. Via een content-kalender plannen we de hele maand vol met  posts op jouw sociale kanalen. Daarnaast denken wij voortdurend aan de groei van jouw fanbase. Meer likes en shares vertalen zich automatisch in een groter publiek, een groter bereik en een grotere omzet.

Get those sales!

SEA

Wij boosten jouw sales met een Google Ads campagne. Vind snel en doelgericht directe kopers die jouw producten of diensten intypen in de zoekmachine.

- Betaal per click
- Targeting op zoekwoorden
- Bod-optimalisatie
- A/B-testing
- Keywords optimaliseren
- Dagelijkse monitoring
- Maandelijks uitgebreid rapport

Make some noise!

SMA

Adverteren en retargeting doen we op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Wij brengen jouw zaak in contact met like minded people, en laten ze niet los.

- Betaal per view
- Targeting op interesses
- Retargeting op bezoekers
- A/B-testing
- Look-alike people bereiken
- Dagelijkse monitoring
- Maandelijks uitgebreid rapport

Like and share, please!

Management

Social media beheren is behoorlijk tijdrovend wanneer je 100 andere dingen aan je hoofd hebt. Met smaakvolle content houden we jouw fanbase 100% entertained!

- Maandelijkse contentkalender
- Aantrekkelijke content
- Over meerdere kanalen
- Frequente posts
- Dagelijkse stories

Testimonials

Goede marketing werkt.

"Na opstart van de Belgische online marketingcampagne door Just Jerry Digital nam de omzet toe met maar liefst 250%. Top!"

Ben Elen, Zaakvoerder OS Meatshop

"Dankzij de diensten van Just Jerry Design kreeg de verkoop van onze tafels een goede boost. Een waardevolle partner op lange termijn"

Wahied Feriani, Zaakvoerder Julia's Table Benelux

Ga voor organische groei

Ook interessant voor jou...

© 2021. All Rights Reserved.